Elraboltak három nőt éjszaka a fővárosban

Vágólapra másolva!
Elfogtak a rendőrök öt férfit, akik a gyanú szerint éjszaka elraboltak három nőt és egyiküket meg is erőszakolták. A nők egy benzinkútra menekültek, és onnan hívták ki a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

Keddről szerdára virradó éjjel érkezett bejelentés a rendőrséghez a nők ellen állítólag elkövetett bűncselekményről. A rendőrségi közlemény szerint éjjel egykor kaptak hívást egy budaörsi benzinkútról, hogy ott van három nő, akik azt állítják, elrabolták és fogva tartották őket, de sikerült megszökniük. A kiérkező rendőröknek a nők egybehnagzóan számoltak be a történtekről - áll a közleményben.

Elmondásuk szerint a XI. kerületben, a Kőérberki úton sétáltak, mikor éjfél körül megállt mellettük egy fekete BMW, amelynek üvege le volt sötétítve. Az autóban két férfi ült, az egyik szakállas, idősebb volt, akik kiszóltak nekik, hogy elviszik őket bulizni - mondták a rendőröknek a nők, akik azt állítják, hogy ekkor ők elküldték az autós férfiakat.

Nem sokkal később azonban újra megjelent mellettük az autó - folytatódik a közlemény. A nők elmondása szerint a szakállas férfi kiugrott az autóból, egy rendőrség feliratú bőr igazolványt felmutatva közölte, hogy rendőr, és beviszik őket a kapitányságra 72 órára. A nőket betuszkolták a kocsiba, majd elvitték őket egy telephelyre, ahol kettejüket a telephelyen található lakókocsiba vitték, a harmadik nőt pedig egy konténerbe zárták - közölte a rendőrség.

A beszámoló szerint a lakókocsi ajtaját nem zárták be, hanem egy férfi állt az ajtóban, akit a két nő félrelökött, majd a kerítés felé elfutottak. Elmondásuk szerint miközben a kerítésen másztak át, a szakállas, idős férfi futott feléjük, és egy fegyverrel megfenyegette őket. Ennek ellenére sikerült kimenekülniük és a kútig elfutniuk, ahonnan hívták a rendőrséget.

A harmadik nő azt mondta, hogy őt egy konténerbe zárták be, egy székhez kötözték, majd egy férfi akarata ellenére erőszakosan közösült vele, majd egy gumibothoz hasonló eszközzel megütötte. Ezután eloldozta a nőt, aki ezt kihasználva kimenekült a konténerből, majd a kerítésen átmászott, és ő is a kútig futott - áll a közleményben.

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai ezután elmentek a nők által említett telephelyre. Ott megtalálták, igazoltatták, majd elfogták az öt férfit. Átvizsgálták a ruhájukat, és az egyik férfinál találtak egy bőr pénztárcát, rajta a rendőrség felirattal. Az udvaron állt a lesötétített ablakú BMW is. Egy másik férfinál pedig fegyverviselési engedélyt találtak. Mind az öt férfit előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, a további eljárást a budapesti XI. kerületi rendőrkapitányság folytatja le.