Kamasz lány rabolt a kábítós trükkel

Vágólapra másolva!
Gyógyszerrel elaltatott, majd kifosztott egy tehetős férfit egy 17 éves lány Karcagon. A lány több millió forintot zsákmányolt öntudatlan áldozatától. A rendőrség azonosította az elkövetőt, és a házkutatás során előkerült az elrabolt értékek jelentős része is.
Vágólapra másolva!

A gazdag férfi péntek este egy karcagi kocsmában ismerkedett meg a fiatal lánnyal, majd megegyeztek, hogy együtt távoznak a férfi otthonába - mondta el az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint mielőtt a pár elindult, a lány egy pohár bort rendelt a férfinak, amelybe - mint később kiderült - 4 darab nyugtató hatású gyógyszert dobott. Alighogy a kocsival a lakáshoz értek, a férfi elálmosodott, és szinte öntudatlanul elaludt.

A lány csak erre várt, átkutatta a házat, és több arany ékszert talált. Átnézte a férfi kocsiját is, ahonnan egy több millió forintot tartalmazó táskát emelt ki, majd az értékes zsákmánnyal gyorsan távozott.

A sértett csak szombat reggel tért magához, és rémülten vette észre, hogy kirabolták. A rendőrségtől kért segítséget, és rövidesen azonosították a 17 éves karcagi lányt. Édesapjánál házkutatást tartottak, és ennek során előkerültek az ellopott ékszerek, és meglett a pénz jelentős része is. A lopott értékek elrejtésében az apa is közreműködött. A rendőrség rablás elkövetése miatt indított nyomozást az ügyben.