Olajjal locsolták fel a mátrai kanyarokat

Vágólapra másolva!
Olajat locsolt szét valaki a Mátrán átvezető 24-es út be nem látható kanyarjaiban. Nem kizárt, hogy a tettes a kanyargós utat felettébb kedvelő motorosokat akarta veszélybe sodorni. Az utat megtisztították, a rendőrség nyomozást indított.
Vágólapra másolva!

Valaki - feltehetően szándékosan - olajat locsolt szét a Mátrán átvezető 24-es főút Eger és Recsk közötti szakaszán. A tettes főként a nem belátható kanyarokba öntött az aszfaltra valamilyen olajszármazékot, amivel veszélyeztette a közúti közlekedés biztonságát - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közútkezelő, a szennyezés felfedezését követően soron kívül megtisztította az útszakaszt, a rendőrség pedig, büntetőeljárást indított az ismeretlen tettes ellen.

A Mátrán átvezető út kedvelt a magyarországi motorosok körében, ráadásul ezen a héten zajlik a motoros idény egyik legnagyobb hazai eseménye, a siroki motoros találkozó, ahova pont a 24-es út vezet. Az MTI szerint a helybeliek közül sokan ellenérzéssel viseltetnek a motorosokkal szemben, így nem kizárt, hogy a kanyarok összeolajozása ellenük irányult.