Megfenyegettek egy fideszes önkormányzati képviselőt

Vágólapra másolva!
Egy borítékban lőszert küldtek ismeretlenek egy XVIII. kerületi fideszes képviselőnek. Dámsa József azonnal feljelentést tett. A fenyegetés oka egy helyi fideszes politikus szerint Dámsa határozott kábítószer elleni fellépése lehetett.
Vágólapra másolva!

A Fidesz egyik XVIII. kerületi önkormányzati képviselőjének lőszert küldtek mára virradóra ismeretlenek - erősítette meg a BRFK sajtóügyeletese, Unger Pál és a Fidesz választókerületi elnöke, Ughy Attila is. A kerületi kapitányság - szakértők bevonásával - lőfegyverrel való visszélés miatt indított eljárást.

Dámsa József fideszes képviselő a postaládájában vasárnap reggel egy borítékban egy darab lőszert talált, amiről azonnal értesítette a BRFK XVIII. kerületi kapitányságát - közölte a BRFK. Dámsa a kerületi közgyűlés tagjaként szakpolitikai témákkal foglalkozik.

A Fidesz választókerületi elnöke szerint a politikus magánélete rendezett. Sem politikai tevékenysége, sem magánélete nem lehetett elindítója egy ilyen cselekedetnek. "Egyetlen olyan tette volt, a választókerületében megjelent kábítószerfogyasztók és árusítók elleni, fél évvel ezelőtti határozott fellépés, ami okot adhatott ilyen fenyegetésre" - vélekedett Ughy Attila.