Folytatódhat az utcai harc Hevesen

Vágólapra másolva!
Megerősítették a rendőri jelenlétet vasárnap Hevesen, mivel újra gyülekezni kezdtek az utcákon annak a két családnak a tagjai, akik az elmúlt napokban többször is összecsaptak.
Vágólapra másolva!

Vasárnap délután újra feszültté vált a helyzet Hevesen, ahol az elmúlt napokban többször tömegverekedés robbant ki - közölte a rendőrség. Vasárnap a szembeálló felek különböző, verekedésre alkalmas eszközökkel felfegyverkezve újra gyülekezni kezdtek. A településen megerősítették a rendőri jelenlétet.

Két helybeli család között már több napja folyik a háború. A két család először, egy szóváltás után péntek este verekedett össze, az összecsapásban négy ember sérült meg könnyebben - olvasható a rendőrség honlapján. Szombat délelőtt az előző esti verekedésben résztvevő egyik család házát gyújtották fel, és verték szét az ott parkoló két autót.

Ezt követően közel 300 fős tömeg gyűlt össze, nagyjából 20-30 ember pedig egymásnak esett. Az MTI szerint a rendőrség 20 autóval vonult ki a helyszínre. A tömegverekedés után 14 főt állítottak elő, közülük három embert vettek őrizetbe.