Fajtalankodással gyanúsítanak egy budapesti férfit

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett a rendőrség egy 56 éves férfit, aki a gyanú szerint kétszer is fajtalankodott egy 14 év alatti fiúval. A gyerek egyik alkalommal egy mobiltelefonért cserébe orálisan kielégítette a férfit.
Vágólapra másolva!

F. Jenő 56 éves férfi a rendőrség szerint tavaly novemberben fajtalankodott két alkalommal is egy fiúval, akinek a korát nem közölték, de mivel gyyermekkorúként jellemezték, így vélhetően 14 évnél fiatalabb.

Az első alkalommal a férfi hívta fel telefonon a fiút, majd találkoztak, és autóval elmentek egy erdős területre Budapest XVII. kerületében. F. Jenő ekkor megkérdezte, hogy szájával kielégítheti-e a fiút, és ezért pénzt ajánlott - áll a rendőrségi közleményben, amelyből kiderül az is, hogy a gyerek beleegyezett, és az eset után kapott 4500 forintot.

A második alkalommal a fiú hívta fel a férfit - közölte a rendőrség - azzal, hogy telefont szeretne venni, de nincs rá pénze. Újabb találkozót beszéltek meg, és ismét a XVII. kerületi erdőbe mentek. F. Jenő ott közölte, hogy ad pénzt, de csak akkor, ha a fiú orálisan kielégíti őt - áll a közleményben. A rendőrség szerint a gyerek ebbe bele is egyezett. A férfi később egy bevásárlóközpontban a saját nevére vett egy közel 15 ezer forintos mobiltelefont, amelyet átadott a fiúnak.

A BRFK közleményéből nem világos, hogyan derült fény az esetre. Annyit tudni, hogy a XVII. kerületi kapitányság szemérem elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen, akit őrizetbe vettek, és kérték előzetes letartóztatását is.