22 helyen túrják egyszerre az utat Budapesten

Vágólapra másolva!
Rendszeresen dugót okoz a fővárosban, hogy egyszerre 22 helyen folyik út- és közműfelújítás - írja a Népszabadság. A lap szerint a főváros idén, összesen 108 kilométer utat újít fel, ebből eddig 27 kilométernyivel végeztek.
Vágólapra másolva!

Egyszerre 22 helyszínen folyik út- és közműfelújítás Budapesten, ami miatt rendszeresen dugók alakulnak ki - írja a Népszabadság. Míg a Flórián téren az Árpád híd lehajtójánál aszfaltoznak, a Hungária körút zuglói szakaszán a külső sávokon végeznek hasonló munkát - 20 napon át. A forgalmat, a lap szerint leginkább a Krisztina körúton, a Fő utcában, a Hűvösvölgyi úton, a Vörösvári úton, a Karolina úton, és a Nagyszőlős utcában végzett munkálatok akadályozzák.

Az idén márciusban kezdődött és a nyár-ősz folyamán több hullámban folytatódó útfelújítások során eddig 27 kilométernyi utat aszfaltoztak újra a fővárosban, de összesen 108 kilométer felújítását vették tervben. Felújítják többek között a Bécsi út óbudai és a Soroksári út ferencvárosi szakaszát, valamint a Máriaremetei utat. A főváros összesen 10,5 milliárd forintot költ idén az útfelújításokra - írja a Népszabadság.