Tizenkét éves fiú késelt meg egy nőt bosszúból

Vágólapra másolva!
Súlyos sérüléseket szenvedett az a fiatal nő, akit egy 12 éves fiú késelt meg hétfőn hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron. A rendőrség szerint a gyerek beismerte tettét, amelyet bosszúból követett el.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerint egy 12 és fél éves fiú késelt meg egy a szomszédjukban lakó 19 éves nőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron. A fiú hétfőn reggel hat óra előtt a nyitott ajtón keresztül ment be a házba és egy 20 centiméteres pengéjű késsel hátba szúrta az ott alvó nőt, majd elmenekült a helyszínről, de a kést az áldozatban hagyta - áll a megyei kapitányság közleményében, amelyből kiderül az is, hogy a súlyosan megsérült nő mellett aludt élettársa és kisbabája is.

A fiú beismerte tettét, és a nyomozók szerint bosszúból késelte meg a nőt. Előző nap ugyanis a fiú több gyerekkel együtt focizott az udvaron, és közben összevesztek azon, hogy egyikük rálépett a másik lábára. A veszekedésbe beleszólt a 19 éves nő is, és a rendőrök szerint ezért állt rajta bosszút a gyerek. Az életkora miatt nem büntethetik a fiút, a rendőrség a gyámhatóság bevonásával folytatja az eljárást.