Újabb családtag vallott a Prikkel-ügyben

Vágólapra másolva!
A fia után most a felesége is N. József ellen vallott a Prikkel-ügyben írja a Népszabadság. A férfit a mezőszilasi Prikkel házaspár meggyilkolásával összefüggésben helyezték előzetes letartóztatásba.
Vágólapra másolva!

A házaspár a Fejér megyei Mezőszilasról tűnt el, keresésüket már másnap nagy erőkkel kezdte meg a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok és a körülmények már akkor azt valószínűsítették, hogy bűncselekmény áll az eltűnés hátterében. Később kiderítették, hogy a január 4-én, Igar határában megtalált, teljesen kiégett terepjáróban talált csontok a 43 éves Prikkel Tamás és felesége földi maradványai.

A házaspár eltűnését - és halálát - a mezőszilasiak egy kölcsönügylettel hozták összefüggésbe. Prikkeléket ugyanis azon az estén látták utoljára, amikor elindultak egy helybéli - N. József - háza felé, aki jelezte nekik, hogy törlesztene az adósságából. A hírek szerint ifjabb N. József 15 millió forinttal tartozott Prikkeléknek.

Az ügyben többeket előzetes letartóztatásba helyeztek, köztük ifjabb és idősebb N. Józsefet. Akkor következett be fordulat, amikor az egyik rendőrségi kihallgatáson ifjabb N. József végül apja ellen vallott, vagyis azt mondta: a kettős gyilkosságot apja követte el. E verzió szerint kitört a veszekedés Prikkelék és idősebb N. József között, ez verekedésbe torkollott, majd idősebb N. József egy baseballütővel verte agyon a házaspárt. Ezt a vallomást erősítette meg N. Józsefné is - írja a Népszabadság.

A Fejér megyei rendőrség továbbra is hírzárlatot tart az ügyben, és nem kommentálták a Népszabadság értesüléseit.