Állítólag már lenne vevő az MSZP-székházra

Vágólapra másolva!
Már két lehetséges vevő is érdeklődött az MSZP Köztársaság téri székháza megvásárlásáról - írja a Népszabadság. A lap szerint a párt lassacskán kiüríti az épületet.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan még meg sem hirdették, de már van vevőjelöltje az MSZP Köztársaság téri székházának - írja a Népszabadság. A lap szerint már két vevő is érdeklődött az épület iránt, akik több száz millió forintot fizetnének érte.

A párt eközben szép lassan kiüríti a házat: már csak a könyvelés, az informatikai központ, illetve a Pest megyei és fővárosi szervezet maradt. A vezérkar és a párt országos szervezetei a Vérmező utcába költöznek, a jövő héten már üzemszerűen működnek majd az új irodák.

A pártelnökön kívül itt kapnak helyet az elnökhelyettesek, a pártpénztárnok, az országos választmány titkársága és az országos etikai és egyzetető bizottság. Összesen két és fél emeletnyi (több mint 1300 négyzetméter) irodát bérelnek majd havonta és négyzetméterenként 10 euróért.

A szállás azonban csak átmeneti lesz itt, az MSZP ugyanis 2008 végére szeretné felépíteni új székházát a VII. kerületi István utcban.