Ártatlanul volt előzetesben az anyagyilkosság vádlottja

Vágólapra másolva!
Ártatlanul volt előzetesben több mint két hónapig egy 60 éves somogyjádi férfi, akit 85 éves édesanyja megölésével gyanúsítottak. Erre akkor derült fény, miután egy néhány héttel később történt várdai kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfi beismerte: augusztusban ő ölte meg - egy szódásüveggel halálra verte - az idős asszonyt.
Vágólapra másolva!

A Somogyjádon történt emberöléssel kapcsolatos nyomozás során az áldozat fiával szemben felmerült gyanú mind a három hatóság - rendőrség, ügyészség, bíróság - álláspontja szerint megalapozottnak volt tekinthető, ezért a bíróság elrendelte a személy előzetes letartóztatását - áll a rendőrség közleményében.

A várdai kettős gyilkosság új gyanúsítottjának - a 39 éves, jelenleg előzetes letartóztatásban levő férfi egy köztiszteletben álló házaspárt ölt meg brutális módon - beismerő vallomásáig hosszas és alapos nyomozói munkára volt szükség - közölte a rendőrség sajtószolgálata.

A somogyjádi gyilkosság gyanúsítottja szerdán szabadult az előzetes letartóztatásból. A férfi 3 millió forint kártérítést kér.