Prikkelék maradványai voltak a terepjáróban

Vágólapra másolva!
Bebizonyosodott, hogy a december végén eltűnt Prikkel házaspár maradványait találták meg az Igar határában talált kiégett terepjáróban. A házaspár eltűnésével kapcsolatban már többen előzetesben vannak.
Vágólapra másolva!

A DNS-vizsgálat eredménye szerint a Mezőszilasról eltűnt Prikkel házaspár földi maradványait találták meg a kiégett terepjáróban - közölte szerdán a rendőrség.

A vizsgálatot végző szakértő megállapította, hogy a január 4-én, Igar határában megtalált, teljesen kiégett terepjáróban talált csontok a 43 éves Prikkel Tamás és felesége földi maradványai - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A házaspár a Fejér megyei Mezőszilasról tűnt el, keresésüket már másnap nagy erőkkel kezdte meg a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok és a körülmények már akkor azt valószínűsítették, hogy bűncselekmény áll az eltűnés hátterében.

A házaspár eltűnését a mezőszilasiak egy kölcsönügylettel hozták összefüggésbe. Prikkeléket ugyanis azon az estén látták utoljára, amikor elindultak egy helybéli háza felé, aki jelezte nekik, hogy törlesztene az adósságából. Azt a fiatalembert, akit a helyiek összefüggésbe hoznak a házaspár eltűnésével, a rendőrség valóban előzetes letartóztatásba helyezte, de azt nem közölték, hogy pontosan mivel gyanúsítják, mint ahogy azt sem, hogy az eltűnés hátterében valóban ez a kölcsönügylet áll-e.

A házaspár eltűnésével összefüggésben már többen előzetes letartóztatásban vannak. Az emberölés gyanúja miatt indított eljárást tovább folytatja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI/[origo]