Kármán szerint lehallgatták a telefonját

Vágólapra másolva!
A DNS-vizsgálat eredményétől függ, hogyan folytatódik a nyomozás a megvert újságírónő, Kármán Irén ügyében - írta a Népszabadság. Kármán kiegészítette a vallomását azzal, hogy korábban lehallgatták.
Vágólapra másolva!

A júniusban megvert újságírónő kiegészítette korábbi vallomását azzal, hogy tudomása szerint áprilisban lehallgatták a telefonját - olvasható a csütörtöki Népszabadságban. Kármán Irén - aki az 1990-es évek olajszőkítési ügyeivel foglalkozott - azt állította, hogy 22-én éjszaka Pesterzsébeten leütötték és betuszkolták egy kocsiba. Támadói brutálisan megverték, és összekötözve a lágymányosi Duna-parton hagyták, ahol egy horgász talált rá.

Rendőrségi szakértők szerint az életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást kimozdíthatja a holtpontról a homogenetikai szakértő jelentése. A Nemzeti Nyomozó Iroda által összegyűjtött nyomok DNS-vizsgálata alapján döntenek a nyomozás további menetéről.

A rendőrség nem hisz Kármánnak, szerintük az újságírónőt nem bántalmazhatták ott, akkor és úgy, ahogy elmondta. Kármán viszont fenntartja a vallomását.