Vágólapra másolva!
A hétvégén sem függesztik fel annak a kétéves kislánynak a keresését, aki még kedden dél körül tűnt el a Borsod megyei Emőd egyik családi házából. A keresés során egyelőre a család házőrzőjére sem sikerült rábukkanni.
Vágólapra másolva!

Újabb kutatócsoportok érkeztek a borsodi településre, hogy tovább folytassák a kétéves Panda nevű kislány keresését. Kedd óta több százan: rendőrök, határőrök, tűzoltók, speciális mentősök és civilek próbálták meg felkutatni a gyermeket, aki feltehetően a család Maci nevű kutyájával együtt sétált ki a nyitott kertkapun.

A bejelentés pillanatától kezdve nagy erőkkel indult el a kutatás, hogy megtalálják a gyereket, a rendőrség minden személyi és technikai eszközt bevet - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Lépésről-lépésre átvizsgálják az érintett területet, de a keresés során a család házőrzőjére sem bukkantak rá, és eddig az állat nem is ment haza.

A hetven centi magas, barna hajú kislány eltűnésekor zöld kapucnis felsőt, világos szürke hosszú nadrágot és narancssárga cipőt viselt.