Üldözés után fogták el a drogdílereket

Vágólapra másolva!
Két huszonéves mohácsi drogterjesztőt fogott el a hétvégén a rendőrség. Egyik gyanúsított sem adta meg könnyen magát: egyikük kilőtt autókerékkel is tovább menekült, a másik futás közben a kábítószert eldobva próbálta megúszni a számonkérést.
Vágólapra másolva!

Drogterjesztéssel gyanúsított fiatalokat fogott el a rendőrség Mohácson - közölte a baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-vel hétfőn. Mindkét díler menekülni kezdett a rendőröket látva. A Zengő beavatkozó alosztály munkatársai péntek éjszakai akciójuk során a Duna-parti város buszpályaudvaránál próbálták elfogni egyikőjüket.

A 28 éves mohácsi lakost nem állt meg autójával a felszólításra, ezért kilőtték a jobb első kerekét. A férfi azonban leeresztett gumival is menekült, s csak azután sikerült letartóztatni, hogy nekiütközött két rendőr és egy civil autónak - mondta el Takátsy Zoltán sajtóreferens. A férfi ruházatának átvizsgálásakor négy kis csomag kábítószert találtak nála, az otthonában tartott házkutatás során pedig újabb csomag drog, valamint négy tabletta került elő.

A sajtóreferens elmondta, hogy ezzel egy időben, rövid utcai üldözést követően tartóztattak le a másik dílert. A 21 éves helybéli menekülése közben eldobott egy nagyobb gyufásdoboz méretű csomagot, amely huszonhét kisebb zacskó kábítószert, valamint tizenöt tablettát tartalmazott.