Utcai harcot előztek meg a rendőrök

Vágólapra másolva!
Rendőrök akadályozták meg egy vita eldurvulását a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán. Az összetűzést az okozta, hogy egy férfi késsel hadonászva próbált elzavarni néhány fiatalt.
Vágólapra másolva!

A rendőrség akadályozta meg egy vita elmérgesedését a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán - közölte hétfőn a rendőrség az MTI-vel.

Az esemény előzménye az volt, hogy a település utcáján néhány fiatal énekelt, akiket egy férfi késsel próbált meg elzavarni. A helyszínen megjelent az egyik fiatal édesapja, így veszekedés alakult ki. Az esetről értesítették a hatóságot, a kiérkező rendőröknek sikerült a 10 főnél is nagyobb társaságot rövid időn belül megfékezni. A vitában részt vevő két főszereplőt garázdaság miatt előállították, a történtek óta fokozott a rendőri jelenlét Olaszliszkán.

Olaszliszkán tavaly október 15-én, gyermekei szeme láttára vertek agyon egy tiszavasvári tanárt, mert autójával elsodort egy kislányt, aki az ütközés következtében könnyebben sérült. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság hétfőn két hónappal meghosszabbította a nyolc gyanúsított előzetes letartóztatását.