Megerőszakoltak egy 11 éves kislányt

Vágólapra másolva!
Még nem sikerült azonosítani azt a férfit, aki a hétvégén magával csalt, majd megerőszakolt egy 11 éves kislányt. Útbaigazítást kért a gyerektől, aki gyanútlanul beszállt a kocsijába.
Vágólapra másolva!

Megerőszakoltak egy 11 éves kislányt a hétvégén Kőröshegyen - közölte kedden a siófoki rendőrkapitányság szóvivője, Heszné Gáspár Judit. Még május 25-én, 17 és 19 óra közöttt a kislányt az utcán szólította meg egy eddig ismeretlen férfi, és útbaigazítást kér tőle.

A gyanútlan kislány beszállt a férfi autójába, akivel hosszabb ideig autózott, majd egy elhagyott földes úton a férfi fenyegetéssel erőszakos közösülésre kényszerítette a gyermeket.

A rendőrség a rendelkezésre álló személyleírás alapján keresi az elkövetőt, egyben a lakosság segítségét kéri felkutatásához - mondta a szóvivő. Az erőszakos közösüléssel gyanúsított férfi egy fekete, kis- vagy közepes méretű, csapott hátú autóval közlekedett. Annyit tudnak róla, hogy vékony testalkatú, haja ősz, erősen dohányszagú, borostás és ápolatlan, a bűncselekmény elkövetésekor kék pólót és rövidnadrágot viselt.

A siófoki rendőrségen az [origo]-nak este hatkor elmondták, több bejelentés is érkezett hozzájuk, miután közreadták a lehetséges elkövető személyleírását. Egy férfi meghallgatását meg is kezdték a rendőrök.

Egy bejelentés alapján felmerült, hogy esetleg a kislány családjának ismeretségi köre is "képbe kerülhet" a bűncselekmény kapcsán - mondta a kapitányság munkatársa, de aztán hozzátette, hogy ezt a verziót nem sikerült megerősíteni, és inkább a másik vonalon vannak biztató jelek.