Vágólapra másolva!
Netes versengésre biztatjuk olvasóinkat, igazi webkettes tartalommegosztásra, most, Gyurcsány Ferenc öszödi beszédének egyéves évfordulóján. A feladat: dolgozzák fel, közelítsék meg az eddig csak hangban, leírt formában közölt szöveget, úgy, ahogy csak kedvük tartja, vegyék fel telefonos kamerával vagy videóra, és töltsék fel a Videára.
Vágólapra másolva!

Használják fantáziájukat, bizarr és extrém helyzeteket javaslunk, mondják el az eredeti szöveget, de liftben, strandon, bélosztályozóban, a szomszéd teáskannájában. Kútban, patak mélyén, fejen állva, lovagi páncélban, hónaljig húzott gumicsizmában. Részegen. Fakitermelés közben. Egész testes Lakat T.-jelmezben. Szájba szíjazott biliárdgolyóval. Önököre bízzuk, az eredményeket ide várjuk.

Alant két példa, egyben mankó is az idegen nyelvű produkciókhoz: a beszéd részletei spanyolul és törökül (figyelem, a "böszmeség" lefordítása figyelmet, türelmet és jelentős szakmai felkészülést igényel).


No hay más alternativas!

Avrupa'da bu kadar hantal bir sey hic bir devlet yapmadi, biz yaptik.

A beérkezett pályaműveket nem bíráljuk el, bár lehet, hogy cikkbe gyűjtjük a legjobbakat. Nyertes a vén Európa, aki ilyen böszmeséget még nem látott.