Vascsövekkel csapott össze két család

Vágólapra másolva!
Két embert töréssel, egyet pedig szúrt sérüléssel vittek kórházba a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelényben, amikor vascsövekkel és karókkal csapott össze két család még május 11-én este.  A tömegverekedés miatt több kapitányságról kellett rendőröket vezényelni a helyszínre.
Vágólapra másolva!

Négy verekedő ellen indítottak eljárást, akik hozzátartozóikkal együtt többször is összecsaptak vascsövekkel és karókkal felfegyverkezve a Borsod megyei Edelényben - mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Kompoltiné Jakab Ilona azt is közölte, hogy két verekedőt 8 napon túl gyógyuló töréssel, egyet pedig könnyebb szúrt sérüléssel szállítottak kórházba.

A verekedés még május 11-én este tört ki Edelény Finke városrészében. A családok közti tömegverekedés megakadályozására Bódvaszilasról, Sajószentpéterről és Miskolcról is érkeztek rendőrök.

Az előállítások után az is felmerült, hogy az egyik sértetti kör rokonsága Sajóbábonyból Edelénybe érkezik, és újabb hozzátartozók indulnak Szendrőből is. Ezért az edelényi kapitányság megerősített szolgálatot rendelt el a területen.