Hárman meghaltak egy frontális ütközésnél

Vágólapra másolva!
Három személy a helyszínen életét vesztette, amikor szombaton délután két személygépkocsi frontálisan összeütközött a 44-es úton Kecskeméttől 22 kilométerre.
Vágólapra másolva!

A főúton teljes útzár van. A halottak mellett még három élő ember is az összeroncsolódott gépkocsikba szorult. Őket jelenleg a tűzoltók igyekeznek kimenteni a roncsokból, sérülésük foka még nem ismert - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A rendőrségi szóvivő hozzátette: a helyszínelés idejére várhatóan órákig le lesz zárva a Kecskemétet Békéscsabával összekötő főút.

Az MTI helyszínen lévő tudósítójának elmondták, hogy az egyik személygépkocsi egy kamion előzésébe kezdett, amikor frontálisan ütközött a szemből érkező személygépkocsival.

Az egyik autóban, amelyikben négyen ültek, egy férfi és két nő azonnal meghalt, míg a negyedik személyt könnyű sérülésekkel szállították a mentők kórházba. A másik személygépkocsiban a vezető súlyosan megsérült, két könnyebben sérült utasa közül az egyik kiskorú. Mindhárom személyt a mentők kórházba szállították.

A két autó teljesen összeroncsolódott. A tűzoltók a halottakat és a sérülteket csak feszítő és vágóeszközökkel tudták kiszabadítani.