Eltemették a meggyilkolt Prikkel házaspárt

Vágólapra másolva!
Szombaton eltemették a meggyilkolt mezőszilasi házaspárt, Prikkel Tamást és feleségét. A gyászszertartásra az ország távolabbi részeiről is sokan eljöttek.
Vágólapra másolva!

A Prikkel házaspártól szombaton vettek végső búcsút a mezőszilasi református temetőben családtagjaik, rokonaik, barátaik, munkatársaik és a falubeliek. A gyászszertartásra sokan érkeztek az ország távoli vidékeiről is, a sírkerthez vezető út két oldalát több száz méteren foglalták el a gépkocsik.

A mezőszilasi házaspár tavaly december 29-én este tűnt el, miután egy falubeli adósukhoz indultak. A rendőrség már másnap keresni kezdte őket, de kiégett autójukat csak január 4-én találták meg a Mezőszilassal szomszédos Igar község határában, egy rejtett völgykatlanban. A szakértők DNS-vizsgálattal igazolták, hogy az utastérben a házaspár csontjai voltak.

Az ügyben hat embert helyeztek előzetes letartóztatásba. Közülük háromnak - a házaspárnak jelentős összeggel tartozó 25 éves N. Józsefnek és 54 éves édesapjának, és egy másik férfinak - a nyomozási bíró meghosszabbította az előzetes fogva tartását, a másik három gyanúsítottat már elengedték, de nem hagyhatják el lakhelyüket.