Ámokfutó autósra lőttek a rendőrök

2006.01.22. 15:05

Kilőtték a kerekeit a főváros közelében annak az ámokfutó autósnak, aki a rendőrség többszöri felszólítása ellenére se volt hajlandó megállni. Az akcióban egy rendőr megsérült.

Kilőtték a rendőrök egy ámokfutó autós kocsijának kerekeit vasárnap a főváros határában, az M5-ös bevezető szakaszánál vasárnap - olvasható a rendőrség honlapján.

Vasárnap délelőtt a szigetszentmiklósi rendőrök jelzéseket kaptak arról, hogy egy személyautó vezetője több közlekedési-szabálysértést is elkövetett. Az autóst sikerült feltartóztatni az M5-ös fővárosba bevezető szakaszánál. A középkorú kecskeméti nő azonban többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó kiszállni járművéből. Hátramenetbe kapcsolt, nekitolatott egy másik autónak, és elsodorta az egyik intézkedő rendőrt, aki könnyebben megsérült.

Az autós ezt követően a forgalommal szemben menekülni kezdett. Az egyik rendőr több lövést adott le a kocsi kerekére, így sikerült megállítani. Az asszony a helyszínen nem tudott ésszerű magyarázatot adni tettére.

KAPCSOLÓDÓ CIKK