Vezetékhiba miatt nem jár a 2-es villamos

Vágólapra másolva!
A 2-es villamos csak a Közvágóhíd és a Boráros tér között szállítja az utasokat felsővezeték-hiba és áramszedőtörés miatt. A 70-es, a 75-ös és a 79-es trolibusz közlekedése már helyreállt, reggel viszont pótlóbuszok jártak ezeken a vonalakon, szintén a vezetékrendszer meghibásodása miatt.
Vágólapra másolva!

A 2-es villamos vonalán, a Kossuth tér és a Garibaldi utca kereszteződésénél áramszedőtörés és felsővezeték-hiba miatt forgalomkorlátozást vezettek be, a villamosok a Közvágóhídtól csak a Boráros térig járnak. A hiba elhárításáig sűrűbben közlekedik a 15-ös autóbusz, amellyel el lehet jutni a Jászai tér felé.

A Fővinform legfrissebb információi szerint a Dózsa György úton a Damjanich utcánál megjavították a felsővezetéket, így újra a teljes vonalon közlekednek a 70-es, a 75-ös és a 79-es trolibuszok.

A BKV csütörtök délelőtti sajtóközleménye számolt be arról, hogy az egyik trolibusz áramszedője kiugrott és leszakította a felső vezetékrendszer keresztsodronyát, ezért reggel a 75-ös és a 79-es trolibuszok teljes útvonalán pótlóbuszok szállították az utasokat., míg a 70-es trolibuszok a Kossuth tértől elterelve, a Garay utcáig jártak, a Lövölde tér és az Erzsébet királyné útja között ideiglenesen autóbuszokat lehetett igénybe venni.