Rendőrök mellett gázolt egy cserbenhagyó autós

Vágólapra másolva!
Halálra gázolt egy 17 éves fiút, majd megállás nélkül továbbhajtott egy ismeretlen autós Győr határában. A gázolás pár méterre történt azoktól a rendőröktől, akik éppen a fiút keresték, mert miután eltévedt, mobiltelefonon a segítségüket kérte.
Vágólapra másolva!

Egy ismeretlen autóvezető a gépkocsijával halálra gázolt egy 17 éves győri fiatalembert keddre virradó éjszaka a város határában, majd megállás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről. A baleset közvetlenül a fiút kereső rendőrök háta mögött történt - közölte a rendőrség kedden.

A fiatalember Győr egyik peremkerületéből a belváros felé tartott gyalog a Győrt Pápával összekötő 83-as főúton, és éjféltájban a rendőrség ügyeletétől kért segítséget mobiltelefonon, mondván, hogy eltévedt - mondta a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kocsis Tünde alezredes.

A helyszínre érkezett rendőrök a menetirány szerinti jobb oldalon már éppen keresni kezdték a fiút, amikor azt látták, szemből egy személyautó érkezik, majd a hátuk mögött egy puffanást hallottak. Amikorra megfordultak, és látták, hogy halálos végű baleset történt, a cserbenhagyó gázoló elhajtott az M1-es autópályán Budapest felé.

A rendőrség keresi a cserbenhagyó gázolót. A baleset helyszínén talált nyomok és anyagmaradványok alapján úgy tűnik, hogy a balesetet egy Opel Astra típusú személygépkocsi okozta.