A Műegyetemhez tették át a Fidesz-gyűlést

Vágólapra másolva!
A Clark Ádám tér helyett inkább a Műegyetemnél tartja csütörtöki fővárosi nagygyűlését a Fidesz. A helyszínváltoztatást a párt egyebek mellett azzal indokolta, hogy nem akarja újabb forgalom-korlátozásokkal nehezíteni a budapesti közlekedést.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Műszaki Egyetem elé helyezi át a választások második fordulója előtti utolsó budapesti nagygyűlését a Fidesz. Az eredeti terv szerint a Clark Ádám térre várta szimpatizánsait csütörtök 17 órakor a nagyobbik ellenzéki párt, ugyanabban az időpontban, amikor a szocialisták és a liberálisok a Városligetben gyülekeznek majd.

A Fidesz az időpontot nem, csak a helyszínt változtatta meg. A döntést részben azzal indokolták a párt honlapján, hogy most már jóval több résztvevőre számítanak a szervezők, mint korábban. A helyszínváltozás másik oka a Fidesz szerint az, hogy nem akarnak újabb útlezárásokat, a párt "nem akarja tovább nehezíteni a budapestiek életét forgalom-korlátozásokkal". "A Fidesz tekintettel van a budapesti emberekre, szeretné megkönnyíteni mind az autósok, mind a tömegközlekedési eszközöket igénybe vevők életét" - olvasható a párt honlapján.