Újraépítik Somogyban a KDNP-t

Vágólapra másolva!
Somogyban új elnökkel újraépítik a Kereszténydemokrata Néppártot - erről döntöttek szombaton, a megyei választmány kaposvári tisztújító ülésén.
Vágólapra másolva!
A KDNP honlapjahttp://www.kdnp.hu

A keresztény értékekre épülő megújulást, a helyi pártszervezetek megerősítését és újak létrehozását nevezte Szászfalvi László, az újonnan megválasztott megyei elnök az elkövetkező időszak kiemelt feladatának.

Szeretnék elérni, hogy nagyobb súllyal vegyenek részt a megye politikai életében - jelölte meg célként a párt országgyűlési képviselője, Csurgó polgármestere, aki emlékeztetett arra, hogy korábban a jelenlegi 14-gyel szemben 36 helyi szervezete volt a KDNP-nek Somogyban.

A politkus hangsúlyozta: elkötelezettek abban, hogy minden parlamenti párttal, a megye országgyűlési képviselőivel összefogva azon legyenek, hogy az elkövetkező években minél több forrás álljon rendelkezésre a megye fejlődéséhez. Ez nem lehet jobb- és baloldal kérdése, ebben egységesen kell fellépni - tette hozzá.

Közölte: kezdeményezni fogják, hogy pártok országgyűlési képviselői és a regionális fejlesztési tanácsba delegált somogyi politikusok egyeztessenek azokról a programokról, amelyekhez uniós forrásokat igényelnek, s azokat közösen képviseljék a döntéshozók előtt.