Lezárják fél Budapestet az ünnep miatt

Vágólapra másolva!
Az október 23-i rendezvények miatt már a hétvégén is jelentős forgalmi változásokra kell felkészülni. Az ünnep alatt a belvárosban szinte sehol sem lehet majd parkolni, és sok utcát, teret teljesen lezárnak majd a forgalom elől: így a Kossuth tér környéke mellett az Andrássy utat vagy a Hősök tere környékét is érdemes elkerülni autóval. Cikkünkből megtudhat minden részletet a lezárásokról.
Vágólapra másolva!

A fél várost lezárják az október 23-i állami rendezvények miatt a következő napokban, és a Belváros nagy részén nem lehet parkolni sem. Teljesen lezárják a forgalom elől például 21-én délelőtt, majd 22-én estétől 23-án délutánig a Kossuth teret, 21-én estétől 23-án estig az Andrássy utat, 23-án délután a Dózsa György utat a Felvonulási térnél, 25-ig éjszakánként a budai, 22-én délutántól 23-án délutánig a pesti alsó rakpartot és 20-án és 23-án éjszaka az Erzsébet hidat is.

Tilos lesz parkolni 20-23-a között a Kossuth tér környékén, 21-től a VI. kerület több utcájában, így az Andrássy úton és a Bajcsy-Zsilinszky úton, valamint a két főút környékén, és szinte az egész az V. kerületben. Emellett a XIV. kerületben a Dózsa György úton, a Hősök tere és az Ajtósi Dürer sor közötti szakaszon, a budai várban az Úri utca környékén, a VII. kerületben a Dohány utcában és környékén, az Üllői úton (a Határ út és a Kálvin tér között) és a Ferihegyi gyorsforgalmi út mindkét oldalán.

Az állami rendezvények mellett a Fidesz is külön megemlékezést tart 23-án délután, az Astorián. Ez érinti a Rákóczi út, a Múzeum körút és a környező mellékutcák forgalmát is. Kattintson cikkünk második oldalára, ahol minden részletet megtudhat a lezárásokról és egyéb korlátozásokról!