Szijjártó hazugnak nevezi a volt fideszest

Vágólapra másolva!
Szijjártó Péter hazug vádaskodásnak nevezte Körömi Attila, a Fideszből 2004-ben kilépett, volt országgyűlési képviselő nyílt levelének tartalmát, amelyben azt állítja, hogy Orbán Viktor az őszödi beszédnél megalázóbb hangütést engedett meg magának.
Vágólapra másolva!

A levél írója azt állítja, hogy 1998 és 2004 tavasza között a párt rendezvényein többször elhangzottak a párt vezetőitől azok a mondatok, hogy nem csináltak semmit, hogy hazugságaikkal becsapják az embereket.

"A pártot korábban elhagyó, sértődött ember minden alapot nélkülöző vádaskodásáról van szó" - közölte a Fidesz szóvivője csütörtökön az MTI-vel, reagálva Körömi Attila nyílt levelére.

Körömi Attila szerint a Fidesz-frakcióval szembeni pszichés hadviselést az őszödi beszédnél megalázóbb hangütésben engedték meg maguknak a Fidesz vezetői, köztük Orbán Viktor.

Körömi 1998-ban és 2002-ben is bejutott a parlamentbe a Fidesz listájáról. A Fideszből történő kilépését követően a Jobbikhoz csatlakozott, a későbbiekben azonban azt a pártot is elhagyta.