Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Bocsánatot kértél, de heteken át tartó hezitálásod miatt a köztársasági elnök még nem érzi elérkezettnek az időt arra, hogy fogadjon. Az egyik legfontosabb feladatod most az, hogy titokban tartsd a kikosarazást. Ha ugyanis kiderül, az újabb csapást jelenthet számodra.

Megpróbálkozhatsz viszont azzal, hogy más köztiszteletben álló emberekkel mutatkozol együtt. Ügyelned kell persze arra, hogy gondosan válaszd ki ezeket a személyeket, olyanokra van szükséged, akik nem kötelezték el magukat egyik politikai oldalon sem, és növelhetik a hitelességedet.

Tartózkodnod kell az olyan PR-akcióktól, amelyeknél egyértelműen kilóg a lóláb, de talán nem árthat, ha a szokásosnál gyakrabban jelensz meg a családoddal.

Így azonban csak apró lépésekkel tudod javítani hitelességedet, és még mindig nem találtad meg az igazi fegyvert a téged politikai nullának, beteges hazudozónak tartó riválisokkal szemben. Még közel sem vagy kinn a vízből. Mit fogsz tehát tenni?

Hagyom elülni a dolgokat

Igyekszem minél többet szerepelni, tovább küzdök azért, hogy bebizonyítsam: az ellenzékkel szemben igazam van

A helyzet kiélezésétől sem riadok vissza, csak hogy bizonyítsam igazamat

(Ez a cikk az [origo] politikai szerepjátékának része, amelynek lényege, hogy eljátszik a különböző lehetőségek gondolatával. A játék kezdőoldalára ide kattintva juthat el.)