Gyilkosság áldozatára találtak Battonyán

Vágólapra másolva!
Gyilkosság áldozata lett az a férfi, akit csütörtök reggel holtan találták Battonya főutcáján. A déli órákban előállították a gyanúsítottat - közölte az MTI-vel a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A reggeli órákban a Battonya főutcájára helyszínre érkező orvos még csak feltételezte, hogy bűncselekmény áldozata lett az a férfi, akinek holttestére kora reggel találtak rá, bár a halott több sebből is vérzett. A helyszíni szemle után azonban felmerült a gyanú, hogy a férfit bántalmazták - mondta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nehezítette a vizsgálatot, hogy először nem tudták azonosítani a halottat, mert semmilyen irat nem volt nála. A széles körű adatgyűjtés során derült ki, hogy a halott egy 33 éves helyi lakos. Az ismeretlen elkövető ellen halált okozó testi sértés miatt megindult nyomozás, délben már elő is állítottak egy 18 éves battonyai lakost.

A nyomozás során kiderült, hogy a fiatalember előző este együtt italozott későbbi áldozatával az egyik battonyai vendéglátóhelyen, ám azt még nem tudják a rendőrök, hogy miért bántalmazta a férfit.