Rálőttek egy menekülő autóra a rendőrök

Vágólapra másolva!
Háromszor lőttek rá a rendőrök egy autóra, amelynek vezetője és utasa megpróbált elmenekülni az igazoltatás elől szerda délután a fővárosban. Egyelőre úgy tűnik, senki sem sérült meg, a rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a sofőrt.
Vágólapra másolva!

Háromszor is rálőttek a rendőrök szerda délután egy autóra, amely az igazoltatás elől menekült. Sérültekről egyelőre nincs információ - közölte a Budapesti Nyomozó Ügyészség szóvivője. A rendőrök sebességellenőrzést végeztek a főváros XIX. kerületében, az Ady Endre úton, és megállítottak egy személygépkocsit, amelynek a sofőrje megpróbált elmenekült az igazoltatás elől.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség szóvivője szerint az autó tolatás közben majdnem elütötte az egyik rendőrjárőrt, majd elmenekült a helyszínről. A menekülő autóra a rendőrök három lövést adtak le, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az autóban utazókat, illetve a gépkocsit érte-e találat - közölte Morvai Attila.

Az akció során a rendőrök nem sérültek meg. A helyszínelés jelenleg tart, a rendőrség keresi a menekülő autót és annak utasait - mondta a szóvivő. Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indult eljárást.