Kampányszünet lehet húsvétkor

Vágólapra másolva!
A Fidesz országos elnöksége azt javasolja, hogy a húsvéti ünnepekben legyen kampányszünet - közölte a testület ülését követően keddi sajtótájékoztatóján Budapesten Deutsch-Für Tamás. Az MSZP egyetért a javaslattal.
Vágólapra másolva!

A Fidesz kommunikációs vezetője közölte: a Fidesz országos elnöksége felhívást fogalmazott meg, amelyben azt kérik, hogy a húsvéti ünnepekben legyen kampányszünet. A felhívást szerdán elküldik minden képviselőjelöltnek, politikai pártnak - tette hozzá.

A Magyar Szocialista Párt egyetért azzal a kezdeményezéssel, hogy húsvét ünnepét ne zavarják meg az országgyűlési választás második fordulójának kampányeseményei - tudatta közleményében Szabó Zoltán szocialista országgyűlési képviselő.

"Az MSZP nagypéntek és húsvét hétfő között tartózkodni fog minden olyan tevékenységtől, amely a hívőket áhitatukban megzavarhatná, figyelmüket a feltámadás ünnepétől elvonhatná. Őszintén reméljük, hogy a kampány szellemét a húsvéti miséktől és istentiszteletektől is sikerül majd távol tartani" - fogalmaz a közleményben a politikus.