Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Telefonon hívnak nagygyűlésre a pártok

Vágólapra másolva!
Az MSZP és a Fidesz nevében is mozgósítanak telefonon a hétvégi nagygyűlésekre. A Fidesz Orbán Viktor rögzített üzenetével hívja a választókat, az MSZP aktivistái maguk telefonálnak.
Vágólapra másolva!

Több budapesti választó is jelezte az [origo]-nak, hogy telefonon hívták a pártok, menjen el hétvégén választási nagygyűlésre. Egy, az [origo]-t tájékoztató olvasónk azt mondta, az MSZP nevében hívta fel egy aktivista, aki tájékoztatta arról, hogy szombaton a szocialisták nagygyűlést rendeznek és erre hívta el. A beszélgetés végén pedig rákérdezett: "Ugye akkor számíthatunk önre is?"

Nyakó István, az MSZP szóvivője azt mondta, azokat hívják fel, akik kérték, hogy a szocialista párt rendezvényeiről tájékoztassák. Úgy tudjuk, közel 100 ezer embert hív fel a napokban az MSZP.

A Fidesz - akárcsak négy évvel ezelőtt -, Orbán Viktor rögzített üzenetével kampányol. Egy másik olvasónk ugyanis arról számolt be, hogy a Fidesz elnöke "hívta fel" és kérte arra, hogy menjen el a párt vasárnapi rendezvényére.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője azt mondta, a vasárnapi nagygyűlésre tévészpotot készítettek, és újsághirdetést is megjelentetnek. Emellett a szóvivő már kapott sms-t is, ami a rendezvényre invitál, de ezt nem a párt szervezte. A telefonüzenetről azonban nem tudott részleteket közölni a szóvivő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről