Gyurcsány lekörözte a meleg birkapásztort

Vágólapra másolva!
Jelentősen megnőtt az utóbbi hetekben a politikai témájú keresések száma az [origo] keresőjén, a [vizsla24]-en. Vasárnap Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nevére annyian kerestek rá, mint a meleg birkapásztorokról szoló, Brokeback Mountain című film sztárjára. Mikola István nevét pedig anniyan írták be a keresőbe, mint a "szexfilmek" kifejezést.
Vágólapra másolva!

Jelenleg az egyes politikusokra és pártokra közel annyian keresnek rá az [origo] keresőjén, a [vizsla24]-en, mint az ismertebb külföldi együttesekre, illetve színészekre.

Vasárnap Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nevére annyian kerestek rá a [vizsla24]-en, mint Heath Ledgerre, a Casanova és a meleg cowboyokról szóló, Brokeback Mountain sztárjára. A kormányfő blogját a Modern Talking együttessel azonos számban írták be a keresőbe.

Orbán Viktor nevére az "angol-magyar szótár" kifejezéssel megegyező számban kerestek rá, Mikola Istvánt, a Fidesz egészségügyi politikusát pedig annyi alkalommal írták be az [origo] keresőjébe, mint a "szexfilmek" szót.

Az MSZP kifejezés Angeline Jolie-val, a Fidesz pedig a MÁV információs oldalával, az Elvirával produkált azonos adatokat vasárnap a [vizsla24]-en. A politika iránti növekvő érdeklődést mutatja, hogy a "választás" szót, a "vámpír" kifejezéssel azonos arányban keresték, a "választási plakátok" a Disney egérrel "mickey mouse-zal" mutatott azonos keresési adatokat.