Az MSZP visszatámadta a "limuzin-szocialistázó" Rogánt

Vágólapra másolva!
Magyarországot limuzinszocialisták kormányozzák - jelentette ki szombaton Rogán Antal, utalva a szocialisták egyik legutóbbi választási hirdetésére és bemutatott egy olyan luxusautót, amilyenben Gyurcsány Ferenc a reklámban látható. Rogán Antal szombati produkciójával lepipálta még Deutsch-Für Tamást is, aki nemrég azt állította, hogy a kormányfő bemutatott Magyarországnak - reagált az MSZP közleményében.
Vágólapra másolva!

Rogán Antal egy óbudai lakótelepi parkolóban tartott sajtótájékoztatón utalt arra, hogy egyik legutóbbi kampányklipjében Gyurcsány Ferenc egy 35 millió forintos kormányzati luxusautó hátsó ülésén látható. A Fidesz kampányfőnöke bemutatott egy ehhez hasonló gépkocsit is, és kijelentette: luxus limuzin hátsó üléséről sok minden egészen másként látszik, és ha a Fidesz megnyeri a választásokat, azt a gépkocsit, amelyet a televíziós klip forgatásán használtak, el fogják adni, az árát pedig a vakok és gyengénlátók támogatására fordítják.

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint Rogán Antal még mélyebbre süllyedt, mint a a kormányfőt "bemutatással" vádoló Deutsch-Für Tamás, ráadásul megszegve a közlekedési szabályokat egy rendszámtábla nélküli autóval furikáztatta a résztvevőket sajtótájékoztatóján. A szocialisták szerint inkább a Fidesz elnökének "van szégyenkeznivalója", ugyanis "a rendszerváltás utáni miniszterelnökök közül Orbán Viktor használta a legtöbb állami autót", és egy kisebb gépkocsiparkot kellett a szolgálati autóján kívül a rendelkezésére bocsátani. A hivatalos nyilvántartásokban azoknak az autóknak már nincs is nyoma, amelyeket úgymond "kipróbálásra" kapott miniszterelnökként - tette hozzá Nyakó István közleményében.