Vágólapra másolva!
Vízátfolyás miatt lezárták a 3-as számú főutat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vatta és Bükkábrány között - közölte a Magyar Közút Kht. megyei igazgatóságának ügyeletese szombaton délután.
Vágólapra másolva!

Az autósokat Emődnél és Mezőkeresztesnél az M30-as, illetve az M3-as autópályára terelik - mondta Foczkó Tamás. Mintegy fél méter magasságban hömpölyög a víz a 3-as úton, ezért kellett lezárni az említett szakaszt - tette hozzá.

Az autópálya ezen szakasza díjmentesen, matrica nélkül használható. Ugyancsak vízátfolyás miatt nem lehet közlekedni a Rakaca és Rakaszend közötti úton.

Szombat késő délután a 3-as út magyar-szlovák határ közeli szakaszának egyik pályáját is le kellett zárni a forgalom elöl, Tornyosnémeti térségében is tíz centimétert meghaladó magasságban zúdul át a víz az úton. Több más úton is vízátfolyás nehezíti a közlekedést Borsodban - tette hozzá az ügyeletes, megemlítve a 3-as út Csobádon átvezető szakaszát, a 26-os út Sajószentpéter előtti részét, a tardonai bekötőutat és más alsóbb rendű utakat.