Kütyüboltot nyitott a Fidesz

Vágólapra másolva!
Kütyüboltot nyitott a Fidesz, a párt rajongói vehetnek Fidesz-emblémás tollat, öngyújtót vagy széldzsekit is, de mindenből csak narancssárga színűt tartanak. Boltot ugyan nem nyitott a többi párt, de relikviákat azért rendeltek. Az SZDSZ hívei Kuncze Gábort ábrázoló kártyapaklit kaphatnak, a szocialisták ajándékba frizbit és bevásárlószatyrot is adnak.
Vágólapra másolva!

Rajongói boltot nyitott a Fidesz: a párt hívei a Szentkirályi utcai székházban vagy interneten keresztül is vehetnek relikviákat. A fideszes kütyükben közös, hogy gyakorlatilag minden narancssárga, estleg fehér-narancssárga színű. A legolcsóbban, 50 forintért, tollat és 80-ért öngyújtót lehet venni, de van kicsivel drágábban kulcstartó, bögre, egérpad is. A ruhadarabok már többe kerülnek, a póló 2200, a széldzseki 2900 forint.

A többi párt is készíttetett hasonló termékeket a kampányra, bár boltot még nem nyitottak. A szocialisták ajándékba adják híveiknek a piros frizbit, de van MSZP-s autóillatosító, hűtőmágnes, öngyújtó, póló, bevásárlószatyor, toll és baseballsapka is. A szabad demokraták Kovács Pistit ábrázoló hűtőmágnest osztogatnak, a szerencsésebbek akár Kuncze Gábor portréját viselő kártyapaklit is kaphatnak.