Vágólapra másolva!
Sajátos kampányelemeket is elkezdett használni az elmúlt napokban az SZDSZ és az MDF. A liberálisok gumifigurákból készített panoptikumot mutatnak be szerte az országban. A gyerekeknek pedig Pistiklubot szerveznek hétvégenként. Az MDF ötméteres mosógéppel tiszítaná meg a gazdaságot és Móricz: Rokonok című művéből is felolvastak a párt politkusai, hangsúlyozva a párt korrupcióellenes üzeneteit.
Vágólapra másolva!

Liberális arcképcsarnok címmel nyitott országos vándorkiállítást az SZDSZ. Húsz, a párt szerint liberális értékeket képviselő, híres ember életnagyságú, korhű ruhába öltöztetett gumifigurája kapott helyet a panoptikumban. Többek közt Arany János, Kölcsey Ferenc, Kossuth Lajos, Eötvös József, Sissi, Szent-Györgyi Albert, Bartók Béla, John Lennon, Göncz Árpád, Jancsó Miklós, Lady Diana és az SZDSZ kampányarca, Kovács Pisti gumiszobra látható.

A Liberális arcképcsarnok először március 5-én látható Kecskeméten, majd az ország más, nagyobb városaiban is meg lehet nézni. A tárlat április 3-tól 7-ig a fővárosi Városház-parkban kap helyet a Liberálisok Háza mellett, amely ezen a pénteken nyit. A Liberálisok Házában, a Városháza-parkban a koncerteket, filmvetítéseket tart többek között az SZDSZ. Emellett, hétvégenként a gyerekeknek Pistiklub néven, játszóházat szerveznek.

Eközben az MDF is látványos kampányelemekkel próbálta felhívni magára a figyelmet, többek között, a szombat óta, a budapesti Nyugati téren felállított, 5x2,5 méteres mosógéppel, amellyel az egykulcsos, 18 százalékos személyi jövedelemadó, gazdaságot kifehérítő hatására hívja fel a figyelmet. Emellett, szintén a Nyugati téren, MDF-es politikusok olvastak fel Móricz Zsigmond: Rokonon című művéből, amely a mutyizást, a korrupciót állítja pellengérre.