Házi őrizetben marad Kulcsár Attila

2005.07.01. 13:00

Szeptember 30-ig hosszabbította meg Kulcsár Attila házi őrizetét a kerületi bíróság pénteken. A brókerbotrány elsőszámú gyanúsítottja tavaly szeptember óta van házi őrizetben.

Kulcsár Attila házi őrizetét szeptember 30-ig hosszabbította meg a kerületi bíróság - közölte a Fővárosi Bíróság (FB) pénteken. A végzés azonban nem jogerős, a határozat ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

A kerületi bíróság utoljára március végén hosszabbította meg a brókerbotrány elsőszámú gyanúsítottjának házi őrizetét. A K&H Equities egykori vezető beosztású munkatársát 2003 nyarán Bécsben fogták el a hatóságok, nem sokkal azután, hogy a brókerbotrány kirobbanását követően a magyar rendőrség elől külföldre távozott.

Kulcsár Attila kilenc hónapig volt kiadatási őrizetben az osztrák fővárosban, tavaly március 30-tól pedig előzetes letartóztatásban Budapesten. Kulcsár Attila tavaly nyáron magára és több más személyre is terhelő nyilatkozatot tett, majd szeptember 30-án, fél évi előzetes letartóztatás után az ügyészség indítványára a bíróság házi őrizetbe helyezte.

KAPCSOLÓDÓ CIKK