Megfojtotta 83 éves partnerét egy nő

2005.06.18. 13:05

Párnával fojtotta meg 83 éves szexuális partnerét egy 42 éves újhartyáni asszony. A nő magával vitte áldozata aranyláncát, aranygyűrűit is. A bizonyítékul szolgáló ékszereket a rendőrök az asszony lakásában megtalálták.

Őrizetbe vették azt az újhartyáni asszonyt, aki megfojtotta 83 éves szexuális partnerét, majd elvitte az áldozat értéktárgyait. Erről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense számolt be szombaton. Az egyedül élő idős férfi holttestét pénteken találták meg ágyában a látogatóba érkezett hozzátartozók, akik azonnal értesítették a dabasi rendőrkapitányságot. A nyomozók megállapították, hogy bűncselekmény történt, és a gyanú a 42 éves szomszédasszonyra terelődött, aki pénzért szerelmi légyottra rendszeresen átjárt az idős férfihez.

Az asszony elmondása szerint a végzetes estén újból felkereste a szomszédot, ám a szexuális csatározás most veszekedésbe torkollott. Az erős szavakat tettlegesség követte, dulakodni kezdtek. A nő az ágyra döntötte a férfit, és egy párnát szorított az arcára. A férfi megpróbált védekezni, de nem tudott, és megfulladt. Ezek után a szomszédasszony magához vette áldozata aranyláncát és két aranygyűrűjét, majd távozott. A rendőrök az asszony lakásában megtalálták a bizonyítékul szolgáló ékszereket.