Öngyilkos lett a karcagi ámokfutó rendőr

Vágólapra másolva!
Saját kollégáira is rálőtt az a karcagi rendőr, aki csütörtök este kezdett ámokfutásba a városban. A férfi automata fegyverből több sorozatot is leadott feletteseire, a helyi rendőrkapitányt meg is sebesítette, majd péntek reggel maga ellen fordította a fegyvert.
Vágólapra másolva!
Fotó: MTI
Fotó: MTI

Öngyilkos lett pénteken hajnalban az a rendőr, aki csütörtökön, eddig ismeretlen okból, lövöldözni kezdett Karcagon. Az MTI nevük, rendfokozatuk és beosztásuk elhallgatását kérő rendőrségi forrásai szerint a lövöldöző a városi rendőrkapitányság közelében, a nála lévő automata fegyverrel vetett véget életének. A közelben tartózkodók rövid sorozatot hallottak.

A lövöldöző csütörtök este 7 óra után előbb a rendőrkapitányságon, majd a város központjában lövöldözött. A lövéseket, köztük rövid sorozatokat, a település több pontján lehetett hallani. A rendőr az elfogására indult rendőrségi vezetőkre is rálőtt, így találatok érték a bűnügyi osztályvezető gépkocsiját, a városi rendőrkapitány könnyebben meg is sebesült a lábán. Őt a karcagi kórházba szállították. A lövöldöző elfogására Szolnokról és Budapestről is kommandósok indultak a nagykunsági településre, a városba vezető utakat éjjel lezárták.