Hamis húszezresek Nyíregyházán és Miskolcon

Vágólapra másolva!
Hamis húszezresekkel fizetett egy nő Nyíregyházán két boltban is. A rendőrség pénzhamisítás miatt indított ellene eljárást. Hamis húszezresek miatt Miskolcon is nyomozás folyik, ahol több élelmiszerüzletben is felbukkantak az álbankók.
Vágólapra másolva!

Pénzhamisítás megalapozott gyanújával eljárást indított a rendőrség egy 41 éves nyírbátori nő ellen, aki hamis húszezer forintos bankjegyekkel fizetett két kereskedelmi egységben - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. Miskolcon több üzletben is hamis 20 ezresekkel fizettek

A gyanúsított még szombat este egy ilkei, majd egy vásárosnaményi presszóban fizetett az álbankjegyekkel - mondta Fülöp Gergely. A rendőr hadnagy szerint a hamisított húszezresek gyenge minőségűek voltak, és sorszámuk is megegyezett. Az ügyben eljáró vásárosnaményi rendőrkapitányság megkezdte a pénzhamisítás körülményeinek tisztázását.

Miskolcon is több élelmiszerüzletben bukkantak fel hamis húszezresek. Nagy Sándor, a miskolci rendőr-kapitányság szóvivője szerint több esetben kaptak bejelentést, de a nyomozás érdekében egyéb információkat nem közölhet.