Rendőrautónak ütközött a menekülő autós Móron

Vágólapra másolva!
Megpróbált elbújni, majd elmenekülni a rendőrök elől egy 27 éves móri férfi, aki jogosítvány nélkül, ittasan ült a volán mögé. Menekülés közben egy rendőrautót is összetört, de tovább hajtott.
Vágólapra másolva!

Több alkalommal megpróbált kibújni a rendőri ellenőrzés alól egy gépkocsi vasárnapra virradóra Fejér megyében. Az autó 27 éves sofőrje, aki ittas volt és jogosítvány nélkül vezetett, egy álló rendőrautónak is nekihajtott - közölte a rendőrség.

A járműre - amely a rendőrök láttán többször elmenekült - járőrök figyeltek fel Mór belvárosában. A gépkocsi, benne a vezetőn kívül egy utassal, egy parkolóban próbált meg elbújni a rendőrök elől, végül visszafordult a városközpont felé.

A menekülő gépkocsi vezetőjét hiába szólította fel megállásra egy rendőr, a szűk utcában a járőrautó kikerülése közben padkára hajtott, kidöntött egy KRESZ-táblát, amely megdobta az autót, így annak hátulja kipördült és az álló rendőrautónak ütközött. A sofőr az ütközés után ismét továbbhajtott.

A közlemény szerint a rendőrök a tulajdonos móri lakhelyénél találták meg az autót. Megállapították, hogy a vezető és utasa előzőleg alkoholt fogyasztott, és egyikőjüknek sem volt jogosítványa. Az autót tulajdonosa vezette, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A cserbenhagyás vétség miatt indított eljárásban a móri férfi szabadlábon védekezik.