Budapest-fórumokat szervez a Fidesz

Vágólapra másolva!
Budapestnek a budapestiek véleményéből fölépült új Budapest tervre van szüksége, ennek érdekében a Fidesz a következő hónapokban nyitott fórumokat szervez - jelentette be a Fidesz elnöke.
Vágólapra másolva!

Budapestnek nem egy szakértői programra, hanem egy, a budapestiek véleményéből fölépült új Budapest tervre van szüksége, ennek érdekében a Fidesz a következő hónapokban nyitott fórumokat szervez - jelentette be a Fidesz elnöke szombaton, Óbudán.

"Az újdonsága ennek az új Budapest tervnek nem abban kellene, hogy legyen, (...) hogy jobb terv mint a többiek - mert terv meglehetősen sok készült már - abban kellene, hogy újdonságot jelentsen, hogy másképpen készül" - mondta Orbán Viktor.

Országos panellakás rekonstrukciós programra lenne szükség - mondta, és hozzátette: számításaik szerint, az unió kibővítésével 14 millió olyan ember is tagja lett az EU-nak, akik a szocialista rendszer időszaka alatt épült lakótelepeken élnek, ezért szorgalmazzák, hogy Brüsszel foglalkozzon ezzel a problémával, és induljon el egy közép-európai rekonstrukciós program.

Orbán Viktor február 16-án, Budapesten, a Körcsarnokban tartja meg országértékelő beszédét, s ennek megírása előtt meg akarta ismerni az emberek véleményét. Eddig az ország négy pontján tartott "országértékelő beszélgetéseket". A sorozat utolsó állomása vasárnap Esztergom lesz.