Betegsége mentheti meg Zalatnayt a börtöntől

Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tudni, igaz-e az a sajtóértesülés, miszerint Zalatnay Saroltát szabadlábra helyezik kiújult betegsége miatt. Ügyvédje azt mondta az [origo]-nak, hogy ez már annyira bizalmas információ, hogy nem tartozik a közvéleményre. A börtönbüntetését töltő énekesnőt múlt héten rabkórházba kellett szállítani.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta ügyvédje nem nyilatkozik azzal a sajtóértesüléssel kapcsolatban, miszerint szabadlábra helyezhetik az énekesnőt kiújult betegsége miatt. Hegedűs László az esetleges szabadlábra helyezésről az [origo]-nak azt mondta, hogy "dolgozik rajta", de ez már annyira bizalmas információ, hogy nem tartozik a közvéleményre. Az ügyvéd hozzátette, hogy Zalatnay kérte rá, hogy ne nyilatkozzon ezzel kapcsolatban.

Zalatnay Saroltát múlt héten szállították a tököli rabkórházba nőgyógyászati panaszai miatt. Az ottani körülményekről a Blikknek úgy nyilatkozott egy volt elítélt, hogy a kórházban olyan gyenge az orvosi ellátás, hogy ha Zalatnaynak komolyabb baja lenne, ott nem tudnák kezelni.

Zalatnay Saroltát szeptember végén ítélték el jogerősen háromévi, börtönben letöltendő szabadságvesztésre. Az énekesnőt összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettében mondták ki bűnösnek.