Súlyos balesetek, lezárták az M1-est és a 6-ost

Vágólapra másolva!
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szombat reggel az M1-es autópályán Tatabánya és Bábolna között. A baleset következtében két személy vesztette életét, hárman pedig megsérültek Az útpályát reggel teljes szélességben lezárták Budapest irányába, délelőtt a lezárást feloldották. Két halottja és tízenhárom súlyos sérültje van a jelenlegi információk szerint annak a balesetnek, amely a 6-os főúton történt, amelyet szintén lezártak.
Vágólapra másolva!

Az M1-es autópálya 89. kilométerszelvényén Budapest irányába vezető oldalon bekövetkezett balesetnél folyik a helyszínelés. Az útpályát teljes szélességben lezárták reggel nyolc óra előtt, a lezárást tíz óra után megszüntették. A járműveket a 93. kilométerszelvénynél terelték el az autópályáról - közölte a tatabányai Autópálya-rendőrség. Az Országos Mentőszolgálat ügyelete szerint a baleset következtében két személy vesztette életét, hárman pedig megsérültek.

Kisbusz és kamion ütközött a 6-os főúton

Az eddigi adatok szerint két halott mellett 13 súlyos sérültje van annak a közúti balesetnek, amely Dunakömlőd határában történt szombat reggel a 6-os főúton - közölte a Tolna megyei mentőszolgálat helyszínen tartózkodó vezetője.

A sérülteket a dunaújvárosi, a szekszárdi és a pécsi kórházba szállítják folyamatosan - tette hozzá Kovács Éva főorvos. A tömegszerencsétlenség miatt a 6-os főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Dunaföldvárnál és Dunakömlődnél elterelik Madocsa-Bölcske felé.

Reggel hét óra körül egy Budapest irányából érkező pótkocsis kamion eddig ismeretlen okból letért az úttestről, padkára futott, majd az ellenkormányozás következtében pótkocsija kipördült. Az úttestre forduló szerelvény egy Paks irányából szabályosan közlekedő mikrobuszba ütközött, amely az árokba fordult, majd a kamion rádőlt. A rendőrség folytatja a helyszínelést, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat 11 mentőautóval végzi a sérültek ellátását.