Új lapot indítanak a Magyar Hírlap volt munkatársai

Vágólapra másolva!
Jövő hét közepétől új napilapot indítanak a pénteken megszüntetett Magyar Hírlap munkatársai. Nyomdát már találtak, kiadót és nevet még keresnek az újságnak.
Vágólapra másolva!

Új lapot indítanak a tervek szerint a Magyar Hírlap volt munkatársai. Az [origo] értesülése szerint jövő hét közepén, kedden vagy szerdán már meg is jelenik az új napilap. A pénteken megszüntetett újság munkatársai már dolgoznak az új lapon. Nyomdát már találtak is, de kiadót még keresnek. Elképzelhető az is, hogy a szerkesztőség tagjai által alapított betéti társaság adja majd ki az újságot. A Magyar Hírlap volt munkatársai még azt sem döntötték el, hogy mi legyen az új lap címe, ehhez a hirlapindulas.freeweb.hu címen várják az ötleteket az olvasóktól.

A lap kiadója, a Ringier nevében Papp Béla pénteken délután közölte, hogy nem jelentetik meg többet a Magyar Hírlapot. A korábbi tervek szerint viszont november 6-án, szombaton jelent volna meg az utolsó lapszám. Mivel azonban megromlott a viszony a kiadó és a szerkesztőség között, szombaton már nem kerülhetett nyomdába a búcsúszám.

Holnap sem jelenik meg a Magyar Hírlap/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20041105holnap.htmlGyurcsány félti a Magyar Hírlapot/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20041104gyurcsany.html