A volt igazságügyi miniszter védheti Princzet

Vágólapra másolva!
Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter láthatja el Princz Gábor, a Postabank volt elnök-vezérigazgatója védelmét. A hírt egyelőre nem erősítette meg sem a volt igazságügyi miniszter, sem Princz jelenlegi ügyvédje. Bárándy legkorábban november elsején veheti át a volt Postabank-vezér ügyét, addig ugyanis szünetelteti ügyvédi praxisát.
Vágólapra másolva!

Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter veheti át Princz Gábor védelmét - értesült az [origo].

Az egykori Postabank-vezér jelenlegi ügyvédje, Nehéz-Posony Márton ugyanakkor sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta lapunknak a hírt. Szintén nem kommentálta az [origo] értesülését Bárándy Péter. A volt igazságügyi miniszter elmondta: az esetleges felkérésről az ügyvédi titoktartás miatt nem nyilatkozhat, ráadásul november elsejéig szünetelteti ügyvédi tevékenységét, így addig nem vállalhat semmilyen ügyet.

A Princz-per tárgyalása kedden kezdődött meg a Fővárosi Bíróságon. Kedden azonban csak a vádirat ismertetéséig jutottak, utána elnapolták a pert, mivel Princz Gábor új ügyvédje még nem tudta áttanulmányozni a Postabank-üggyel kapcsolatban összegyűlt 60 ezer oldalnyi iratot. Princz korábbi ügyvédje, Nehéz-Posony István ugyanis nyáron meghalt, ezért fia, Nehéz-Posony Márton látja el jelenleg Princz védelmét.