Még életveszélyben a félholtra vert lány

Vágólapra másolva!
Még mindig életveszélyes állapotban van az a 17 éves lány, akit brutálisan megvertek péntek éjszaka. A lányra eszméletlen állapotban találtak rá szombat hajnalban a fővárosi Szilágyi Erzsébet fasor és a Városmajor utca kereszteződésénél. A rendőrség egyelőre nem tudja, kik és miért verték meg a fiatal lányt.
Vágólapra másolva!

Még mindig életveszélyes állapotban ápolják kórházban azt a lányt, akit brutálisan megvertek péntek éjszaka a fővárosban. A 17 éves lányra szombat hajnalban találtak rá, eszméletlen állapotban feküdt a XII. kerületi Erzsébet fasor és a Városmajor utca kereszteződésénél, a fogaskerekű vasút töltésénél lévő bokros területen.

A lányt azonnal kórházba vitték, azóta is életveszélyben van - mondta hétfőn az [origo]-nak a BRFK munkatársa. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy kik és miért verték meg a 17 éves budapesti lányt. Hasonló esetre az utóbbi egy évben nem volt példa a környéken. A BRFK egymillió forintos díjat ajánlott fel annak, aki érdemleges információval rendelkezik az üggyel kapcsolatban.