Nem tudják kihallgatni a balesetet okozó tanárt

Vágólapra másolva!
Még mindig nem tudják kihallgatni azt a fizikatanárt, aki csütörtökön egy paksi iskolában kísérletezés közben balesetet okozott. A diákok közül öten sérültek meg, négyet kórházba kellett szállítani. A legsúlyosabban sérült kislányt a pécsi égési centrumban kezelik. A kórház tájékoztatása szerint jó általános állapotban van, de a szülők kérésére további felvilágosítást nem adhatnak róla.
Vágólapra másolva!

Továbbra sem tudják kihallgatni azt a fizikatanárt, aki csütörtökön egy paksi iskolában kísérletezés közben balesetet okozott. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon elmondták, hogy a 30 éves férfi sokkos állapotba került a balesetet követően, és még nincs kihallgatható állapotban. A tanárt, akit a szekszárdi kórházban kezelnek, a baleset annyira megviselte, hogy egyelőre nem tud beszámolni a történtekről. Az ügyben a paksi rendőrkapitányság indít vizsgálatot foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében.

A Balogh Antal Katolikus Általános Iskola 8.osztályában kísérletezés közben a tanári asztalon lévő denaturált szesz lobbant be, az asztal körül álló diákok közül öten megsérültek. Négy gyereket a szekszárdi kórházba szállítottak első- és másodfokú kéz, illetve arcsérüléssel, egyiküket pedig a helyszínen látták el. A tűz egy négyzetméternyi felületen keletkezett, a gyerekek a tanár segítségével eloltották, a tűzoltók beavatkozására nem volt szükség.

A négy kórházba került gyerek közül az egyik kislányt tovább kellett szállítani a pécsi égési centrumba, mivel ő II/2-es fokú égési sérülést szenvedett. Arcán több helyen, valamint a jobb kézfején történt súlyos sérülésekkel szállították tovább. A kórház tájékoztatása szerint a kislány jó általános állapotban van, de a szülők kérésére további felvilágosítást nem adhatnak róla. Két gyereket még a megyei kórház gyermekosztályán ápolnak, egy fiút elláttak, majd hazaengedtek.